Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml

Merk

Andrélon

Serie

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml

De voordelen van de Andrélon Oil & Care Conditioner: Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor mensen met droog, pluizig en onhandelbaar haar. Het is verrijkt met arganolie en marula-olie, die bekend staan om hun voedende en verzachtende eigenschappen. Arganolie wordt al eeuwenlang gebruikt in Marokko vanwege de positieve effecten op het haar. Marula-olie komt van de Afrikaanse marulaboom en staat bekend om zijn hydraterende werking. De Andrélon Oil & Care Conditioner biedt uitstekende verzorging en helpt pluis te voorkomen, zonder je haar vet te maken. Het is de ideale keuze voor mensen met droog, pluizig en onhandelbaar haar. Deze voedende conditioner zorgt ervoor dat je haar luchtig, zacht en soepel wordt. Je zult merken dat je haar makkelijker te stylen is en dat het er prachtig uitziet. Deze conditioner bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en heeft een duurzame verpakking. Zowel de fles als de dop zijn 100% recyclebaar, dus gooi hem weg bij het plasticafval. Gebruiksaanwijzing: knijp in de fles en verdeel een beetje conditioner over de lengte van je haar. Laat het even intrekken en spoel het daarna uit. Voor het beste resultaat raden we aan om ook de andere producten uit de Andrélon Oil & Care lijn te gebruiken. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland en biedt kwaliteitsproducten voor een betaalbare pri.

Veelgestelde vragen over Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml


Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Oil&Care Conditioner Voor droog, pluizig en onhandelbaar haar Verrijkt met arganolie en marula-olie 6 x 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos