KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Smooth.Again

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml

De Kevin Murphy Smooth Again Rinse Conditioner is een fantastische conditioner speciaal ontwikkeld voor dik, onhandelbaar en krullend haar. Deze conditioner bevat keratine, een belangrijk proteïne dat het haar mooi en gezond houdt. Als je haar te weinig keratine bevat, kan het pluizig worden. Gelukkig zorgt deze conditioner ervoor dat je haar nooit meer pluist! Wat deze conditioner zo uniek maakt, is de Ion-based cationic technologie die wordt gebruikt. Deze technologie imiteert de structuur van keratine, waardoor het precies daar aansluit waar je haar het meeste verfijning en smoothness nodig heeft. Dit zorgt voor een optimaal resultaat en maakt je haar zijdezacht en glad. Naast de keratine en de speciale technologie bevat de Kevin Murphy Smooth Again Rinse Conditioner ook cocoa seed butter. Dit ingrediënt zorgt voor een langdurig en optimaal resultaat. Het gaat pluizen tegen en voedt je haar intensief. Je haar zal er gezond en stralend uitzien, elke dag weer. Met de Kevin Murphy Smooth Again Rinse Conditioner hoef je je nooit meer zorgen te maken over pluizig haar. Het is de perfecte oplossing voor iedereen met dik, onhandelbaar en krullend haar. Geef je haar de verzorging die het verdient en geniet van glad, glanzend en gezond haar!

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml


KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Smooth.Again Rinse Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos