Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Keratine Repair

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

De Andrélon Keratine Repair Conditioner is een absolute must-have voor iedereen die droog en beschadigd haar heeft. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 300 ml, zodat je voor een lange tijd kunt genieten van gezond en glanzend haar. Deze conditioner is verrijkt met keratine en vitamine E, waardoor het haar intensief wordt gereinigd en hersteld. Keratine staat bekend om zijn vermogen om de haarstructuur te versterken en te herstellen, terwijl vitamine E het haar voedt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze speciaal ontwikkelde formule zorgt ervoor dat droog en beschadigd haar weer zijdezacht en gezond aanvoelt. De conditioner dringt diep door in de haarvezels, waardoor het haar van binnenuit wordt hersteld en versterkt. Na gebruik zul je merken dat je haar er glanzender en gezonder uitziet, met minder gespleten haarpunten. Geef je haar de verzorging die het verdient met de Andrélon Keratine Repair Conditioner. Je zult versteld staan van het resultaat en je haar zal je dankbaar zijn!

Veelgestelde vragen over Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking


Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Tube van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Keratine Repair Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos