CHI Silk Infusion 59 ml

5/5

Chi heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over CHI Silk Infusion 59 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo CHI Silk Infusion 59 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties CHI Silk Infusion 59 ml

Merk

Chi

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

59 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van CHI Silk Infusion 59 ml

De CHI Silk Infusion 59 ml is een essentieel verzorgingsproduct voor beschadigd haar. Deze leave-in crème zorgt ervoor dat je lokken van binnenuit worden versterkt, waardoor je weer kunt genieten van prachtig glanzend haar. Deze zijdezachte formule is speciaal ontwikkeld om het haar te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De CHI Silk Infusion dringt diep door in de haarschacht, herstelt beschadigd haar en geeft het een gezonde uitstraling. Daarnaast biedt deze leave-in crème een langdurige hydratatie, waardoor je haar zacht en soepel aanvoelt. Het beschermt het haar ook tegen hitte van stylingtools, zodat je zonder zorgen je favoriete looks kunt creëren. Met de CHI Silk Infusion 59 ml hoef je je geen zorgen meer te maken over dof en beschadigd haar. Versterk je lokken van binnenuit en geniet van prachtig glanzend haar dat straalt van gezondheid.

Veelgestelde vragen over CHI Silk Infusion 59 ml


CHI Silk Infusion 59 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 59 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

CHI Silk Infusion 59 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. CHI Silk Infusion 59 ml is dermatologisch getest: Nee.

CHI Silk Infusion 59 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen CHI Silk Infusion 59 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos