KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

100 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml

Body.Mass is het laatste onderdeel van het PLUMPING systeem van Kevin Murphy. Deze leave-in conditioner heeft een krachtige werking en begint te werken vanaf de hoofdhuid. Het versterkt de haarwortels en voorkomt veroudering van de haarzakjes. Door de toevoeging van citrusflavonoïden, gemberwortel, brandnetel en peterselie extract wordt je haar beschermd en dikker gemaakt. Daarnaast bevat de formule oleanoliczuren die direct bij de haarwortel helpen om je haar sterker en voller te maken, waardoor dunner wordend haar en haaruitval worden voorkomen. Breng de conditioner aan op de wortels en de hoofdhuid van vochtig of handdoek droog haar en spoel het niet uit. Bestel nu direct online bij Kevin Murphy BODY.MASS en geniet van dikker en gezonder haar! Met de Body.Mass leave-in conditioner van Kevin Murphy geef je je haar de verzorging die het verdient. Deze conditioner maakt deel uit van het PLUMPING systeem en biedt krachtige voordelen voor je haar. Het begint te werken vanaf de hoofdhuid, waar het de haarwortels versterkt en de veroudering van de haarzakjes tegengaat. Dankzij de toevoeging van citrusflavonoïden, gemberwortel, brandnetel en peterselie extract wordt je haar niet alleen beschermd, maar ook dikker gemaakt. De formule bevat oleanoliczuren die direct bij de haarwortel helpen om je haar sterker en voller te maken, waardoor dunner wordend haar en haaruitval worden voorkomen. Bre.

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml


KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml wordt verkocht in een mooie van 100 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml is dermatologisch getest: .

KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Body.Mass Leave In Conditioner 100 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos