L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml

5/5

L’Oréal Professionnel heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml

Merk

L’Oréal Professionnel

Serie

L’Oréal Professionnel Silver

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

2001 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml

De L'Oréal Professionnel Silver Conditioner is speciaal ontwikkeld om natuurlijk wit en grijs haar te voeden en de kleur levendig te houden. Deze conditioner zorgt ervoor dat je haar zijdezacht en glanzend aanvoelt, terwijl het ook gele ondertonen neutraliseert. Dankzij de geavanceerde formule met blauwe en violette pigmenten wordt de natuurlijke kleur van je haar verhelderd en behouden, waardoor het er gezond en stralend uitziet. De conditioner dringt diep door in de haarvezels, hydrateert en herstelt ze, waardoor je haar weer veerkrachtig en gezond wordt. Met de L'Oréal Professionnel Silver Conditioner hoef je je geen zorgen te maken over dof en futloos haar. Deze conditioner geeft je haar de verzorging die het nodig heeft en laat het er prachtig uitzien. Daarnaast heeft de conditioner een heerlijke geur die je haar de hele dag fris laat ruiken. Verwen je haar met deze luxueuze conditioner en geniet van zijdezacht en glanzend haar vol leven.

Veelgestelde vragen over L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml


L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 2001 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml is dermatologisch getest: Ja.

L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L’Oréal Professionnel Silver Conditioner Voor zijdezacht en haar Serie Expert 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos