Zwitsal Baby 200 ml Conditioner

5/5

Zwitsal heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Zwitsal Baby 200 ml Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Zwitsal Baby 200 ml Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Zwitsal Baby 200 ml Conditioner

Merk

Zwitsal

Serie

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Zwitsal Baby 200 ml Conditioner

De Zwitsal Baby Conditioner is een absolute must-have voor de verzorging van het haar van je kleintje. Deze conditioner biedt de perfecte combinatie van milde verzorging en een heerlijke geur, waardoor het haar van je baby gemakkelijk doorkambaar wordt. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid van je baby en is dermatologisch getest. Het zorgt voor een zachte en soepele textuur van het haar, waardoor klitten en knopen gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder het haar te beschadigen. Bovendien heeft de Zwitsal Baby Conditioner een heerlijke geur die de haartjes van je baby de hele dag lekker laat ruiken. Met de handige pompfles is deze conditioner gemakkelijk te doseren en aan te brengen. Na het wassen van het haar, breng je een kleine hoeveelheid conditioner aan en masseer je het zachtjes in. Laat het enkele minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. Het resultaat? Heerlijk zachte, gladde en goed doorkambare haartjes voor je kleintje. Verwen je baby met de Zwitsal Baby Conditioner en geniet van het verzorgen van het kostbare haar.

Veelgestelde vragen over Zwitsal Baby 200 ml Conditioner


Zwitsal Baby 200 ml Conditioner wordt verkocht in een mooie Tube van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Zwitsal Baby 200 ml Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Zwitsal Baby 200 ml Conditioner is dermatologisch getest: Ja.

Zwitsal Baby 200 ml Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Zwitsal Baby 200 ml Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos