Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml

5/5

Keune heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml

Merk

Keune

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml

De Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray is dé perfecte oplossing om je haar te beschermen tegen de schadelijke hitte van stijltangen. Met deze spray kun je met een gerust hart je haar stylen, wetende dat het tot wel 92% minder haarbreuk zal ervaren na een thermische behandeling. Deze innovatieve formule is speciaal ontwikkeld om je haar te beschermen en te verzorgen tijdens het stylen met warmtetools. Het vormt een beschermende laag om je haar, waardoor de hitte gelijkmatig wordt verdeeld en schade aan de haarschacht wordt voorkomen. Hierdoor blijft je haar gezond en zacht, zelfs na regelmatig gebruik van stijltangen. Naast het beschermen van je haar, geeft de Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray ook een prachtige natuurlijke glans aan je gestylde lokken. Je haar ziet er niet alleen gezond uit, maar straalt ook met een prachtige glans. De spray is gemakkelijk te gebruiken: gewoon aanbrengen op handdoekdroog haar voordat je begint met stylen. Blijf je haar gezond, glanzend en beschermd tegen hitte met de Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray. Een must-have voor iedereen die graag zijn haar styled met warmtetools!

Veelgestelde vragen over Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml


Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml wordt verkocht in een mooie Spray van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml is dermatologisch getest: .

Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos