TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml

5/5

TIGI heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml

Merk

TIGI

Serie

Tigi Bed Head

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

750 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml

De TIGI Bed Head Resurrection Conditioner is dé oplossing voor zwak en breekbaar haar dat dringend hulp nodig heeft. Of je haar nu chemisch behandeld is, overbehandeld of beschadigd door hitte, deze conditioner is er speciaal voor jou. Met deze conditioner wordt je haar niet alleen zijdezacht en glanzend, maar geniet je ook van langdurige resultaten. Je haar wordt beschermd tegen hitte en voorkomt kleurvervaging, zodat je haarkleur langer mooi blijft. Bovendien is de TIGI Bed Head Resurrection Conditioner vrij van parabenen en sulfaten, zodat je haar op een natuurlijke en gezonde manier wordt verzorgd. Dankzij de krachtige formule van deze conditioner herstelt en versterkt het je haar van binnenuit. Het geeft je haar de nodige interventie om het weer gezond en veerkrachtig te maken. Met deze conditioner zul je merken dat je haar er niet alleen beter uitziet, maar ook gezonder aanvoelt. Gun jezelf het beste en kies voor de TIGI Bed Head Resurrection Conditioner, jouw haar zal je dankbaar zijn!

Veelgestelde vragen over TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml


TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 750 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml is dermatologisch getest: Nee.

TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen TIGI Bed Head Resurrection Cond.-750 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos