KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner

5/5

KIS heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner

Merk

KIS

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner

De KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave-In Conditioner is een revolutionair product dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met gepermanent, gekleurd of droog haar. Deze leave-in conditioner is zeer geconcentreerd en biedt intensieve hydratatie, waardoor je haar de hele dag gehydrateerd blijft. Deze leave-in conditioner heeft niet alleen een vochtbindende werking, maar werkt ook antistatisch en antiklit. Hierdoor worden klitten en pluizig haar geminimaliseerd, waardoor je haar er glad en glanzend uitziet. Daarnaast sluit deze conditioner de cuticula, waardoor je haar beschermd wordt tegen de hitte van de föhn, schadelijke UV-straling van de zon en andere invloeden van buitenaf. Een ander geweldig voordeel van deze leave-in conditioner is dat het kroezen voorkomt. Het maakt je haar zijdezacht en gemakkelijk doorkambaar, waardoor je elke dag kunt genieten van prachtig en gezond haar. Het gebruik van deze conditioner is eenvoudig. Wrijf een parelgrootte hoeveelheid in je handpalm en verdeel dit gelijkmatig door je haar, van de puntjes naar de haaraanzet. Style je haar zoals gewoonlijk en spoel het niet uit. Voeg deze KIS Kappers KeraShield Leave-In Conditioner toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en geniet van de ongelooflijke voordelen die het biedt voor jouw haar.

Veelgestelde vragen over KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner


KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner wordt verkocht in een mooie van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner is dermatologisch getest: .

KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KIS Kappers KeraShield 1000 ml Leave In Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos