KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Balancing.Wash

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml

De KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner is een must-have verzorgingsproduct voor iedereen met fijn en gekleurd haar. Deze conditioner biedt de ultieme verzorging zonder het haar te verzwaren. Het resultaat? Een volle en levendige haardos die er gezond uitziet. Deze conditioner is niet alleen hydraterend en beschermend, maar heeft ook nog eens een positief effect op de haargroei. Dankzij de toevoeging van grapefruitextract en geraniumolie wordt de haarfollikel gestimuleerd, wat bijdraagt aan een gezonde en weelderige haargroei. Bovendien zorgt deze conditioner ervoor dat je haarkleur langer behouden blijft, zodat je kunt genieten van levendige lokken. De KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner is perfect te combineren met de ANGEL.WASH voor een complete haarverzorgingsroutine. Deze conditioner is gewichtloos en zal je haar niet verzwaren, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. Laat je haar stralen en geniet van een volle, levendige haardos met deze geweldige conditioner.

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml


KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml is dermatologisch getest: Ja.

KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 1000 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos