Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking

5/5

Nature Box heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking

Merk

Nature Box

Serie

Nature Box Avocado

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

480 g

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking

Maak kennis met de Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar in een handige grootverpakking van 6x 80gr. Deze conditioner bar is niet alleen goed voor jouw haar, maar ook voor het milieu. Het is namelijk volledig vrij van plastic en geschikt voor veganisten. Deze conditioner bar bevat koudgeperste avocado olie, wat zorgt voor directe doorkambaarheid en herstel van beschadigd haar. De avocado olie dringt diep door in het haar en voedt het intensief, waardoor het haar weer gezond en glanzend wordt. Daarnaast bevat de conditioner bar natuurlijke ingrediënten die het haar verzorgen en hydrateren. De Avocado Repair Conditioner Bar is speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. Het herstelt de structuur van het haar en vermindert gespleten haarpunten. Daarnaast zorgt het voor een langdurige hydratatie, waardoor het haar zacht en soepel aanvoelt. De conditioner bar is eenvoudig in gebruik: maak de bar nat en wrijf deze zachtjes over het natte haar, laat het even intrekken en spoel het daarna grondig uit. Geniet van gezond, glanzend en hersteld haar met de Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar!

Veelgestelde vragen over Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking


Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking wordt verkocht in een mooie Flacon van 480 g. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Nature Box Avocado Repair Conditioner Bar 6x 80gr Grootverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos