Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml

5/5

Gliss heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml

Merk

Gliss

Serie

Hulp bij

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

1200 ml

Aantal dispensers

Omschrijving van Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml

De Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml zorgt voor een ongeëvenaarde verzorging van je haar. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te herstellen en te voeden. Met deze voordeelverpakking van maar liefst 6 flessen van 200 ml kan je haar weer stralen en gezond aanvoelen. Deze conditioner biedt niet alleen perfecte doorkambaarheid, maar herstelt ook intensief het haar van binnenuit. De unieke formule van de Gliss Total Repair 19 Conditioner dringt diep door in het haar en voedt het intensief, waardoor het haar weer zijdezacht en glanzend wordt. Daarnaast zorgt deze conditioner ervoor dat het haar minder snel afbreekt en gespleten punten worden verminderd. De Gliss Total Repair 19 Conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en kan worden gebruikt op alle haartypes. Breng de conditioner aan op nat haar, laat het enkele minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Voor het beste resultaat combineer je deze conditioner met de andere producten uit de Gliss Total Repair lijn. Geef je haar de verzorging die het verdient met deze voordeelverpakking van 6 flessen Gliss Total Repair 19 Conditioner.

Veelgestelde vragen over Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml


Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml wordt verkocht in een mooie van 1200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van per doos.

Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: .

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml is dermatologisch getest: .

Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Gliss Total Repair 19 Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos