KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Hydrate.Me

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml

Heb jij droog haar dat extra hydratatie nodig heeft? Dan is de HYDRATE-ME.RINSE dé perfecte conditioner voor jou. Deze verzorgende en hydraterende conditioner is speciaal ontwikkeld voor normaal tot droog haar. Met zijn rijke formule zorgt de HYDRATE-ME.RINSE ervoor dat je haar intensief gehydrateerd wordt en er weer stralend uitziet. Wat deze conditioner zo bijzonder maakt, zijn de krachtige antioxidanten die je haar een prachtige gezonde glans geven en tegelijkertijd beschermen tegen verdere uitdroging. Daarnaast bevat de HYDRATE-ME.RINSE sleutelbloem, een natuurlijk ingrediënt dat vocht in het haar aantrekt en ervoor zorgt dat je haar diep gehydrateerd wordt. Zo voelt je haar zijdezacht aan en oogt het gezonder dan ooit tevoren. Met een inhoud van 250 ml is de HYDRATE-ME.RINSE een must-have voor iedereen die droog haar heeft en behoefte heeft aan intensieve hydratatie. Geef je haar de verzorging die het verdient en geniet van een stralende, gezonde coupe met de HYDRATE-ME.RINSE conditioner.

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml


KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml is dermatologisch getest: Ja.

KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Hydrate.Me Rinse Conditioner 250ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos