As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr

5/5

As I Am heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr

Merk

As I Am

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

454 g

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr

Je bent al op de hoogte en je haar kan het voelen! Co-Washing is de beste manier om je haar dagelijks schoon te maken. Deze lichte en zeepvrije crèmespoeling verwijdert zachtjes alle resten, inclusief de producten die je hebt gebruikt om je stijl en krullen te behouden. Het is tijd voor een frisse start! Wat deze co-wash zo bijzonder maakt, is het speciale mengsel van natuurlijke ingrediënten dat zorgt voor een gezonde haargroei en een gezonde hoofdhuid. Deze co-wash is speciaal ontwikkeld om jouw haar de beste verzorging te geven. Met een gewicht van 454 gram gaat deze pot lang mee, zodat je er optimaal van kunt genieten. De combinatie van natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat je haar gezond en stralend blijft, terwijl je hoofdhuid gevoed en gehydrateerd wordt. De crèmespoeling is geschikt voor alle haartypes, van krullend tot steil haar. Naast het reinigen van je haar, zorgt deze co-wash ook voor een heerlijke geur die lang blijft hangen. Het is alsof je je haar elke dag in een tropisch paradijs wast! Geniet van de voordelen van deze unieke co-wash en geef je haar het liefdevolle verzorging die het verdient. Kies voor As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling en geef je haar een sprankelend nieuw begin!

Veelgestelde vragen over As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr


As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr wordt verkocht in een mooie Pot van 454 g. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr is dermatologisch getest: Ja.

As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen As I Am Naturally Coconut Co-Wash Cremespoeling 454 gr niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos