Weleda Haver Regenererende Conditioner

5/5

Weleda heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Weleda Haver Regenererende Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Weleda Haver Regenererende Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Weleda Haver Regenererende Conditioner

Merk

Weleda

Serie

Weleda Haver

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Weleda Haver Regenererende Conditioner

De Weleda Haver Regenererende Conditioner is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te voeden en hydrateren. Met behulp van biologische kokos- en jojoba-olie en extracten van biologische heemst en haver, herstelt deze conditioner de structuur van je haar en geeft het een natuurlijke zachtheid en gladheid. De rijke formule van deze conditioner zorgt ervoor dat je haarvezels weer veerkrachtig en sterk worden, terwijl het ook een mooie glans toevoegt. Niet alleen zal je haar er gezonder uitzien, maar het zal ook beter bestand zijn tegen dagelijkse invloeden zoals hitte en styling. Daarnaast biedt deze regenererende conditioner ook een heerlijke geurbeleving. De subtiele aroma's van de biologische ingrediënten zorgen voor een verkwikkende en ontspannende ervaring tijdens het gebruik. Verwen jezelf met de Weleda Haver Regenererende Conditioner en geniet van prachtig, gezond haar dat straalt van vitaliteit.

Veelgestelde vragen over Weleda Haver Regenererende Conditioner


Weleda Haver Regenererende Conditioner wordt verkocht in een mooie Tube van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Weleda Haver Regenererende Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Weleda Haver Regenererende Conditioner is dermatologisch getest: .

Weleda Haver Regenererende Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Weleda Haver Regenererende Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos