OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml

5/5

Olaplex heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml

Merk

Olaplex

Serie

OLAPLEX Bond Smoother

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

100 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml

Bij Olaplex geloven we in het leveren van hoogwaardige haarverzorgingsproducten die je haar transformeren en beschermen. Onze nieuwste toevoeging aan het assortiment is de OLAPLEX No.6 Bond Smoother Conditioner 100ml. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en te verzachten, terwijl het tegelijkertijd de haarkleur beschermt en frizz vermindert. Dankzij de innovatieve formule van OLAPLEX No.6 wordt je haar diep gevoed en versterkt. Het helpt bij het herstellen van gebroken en beschadigde haarstrengen, waardoor je haar er gezonder en glanzender uitziet. Daarnaast biedt deze conditioner bescherming tegen hitte en UV-stralen, waardoor je haar minder snel wordt blootgesteld aan schade veroorzaakt door stylingtools en de zon. De OLAPLEX No.6 Bond Smoother Conditioner heeft een lichte textuur die gemakkelijk wordt opgenomen door je haar zonder het te verzwaren. Het is geschikt voor alle haartypes en kan zowel op nat als droog haar worden aangebracht. Breng gewoon een kleine hoeveelheid aan op je handpalmen en verdeel het gelijkmatig over je haar, van de wortels tot de punten. Style daarna zoals gewenst en geniet van zijdezacht haar met een stralende glans. Let op: omdat we veel waarde hechten aan de kwaliteit en authenticiteit van onze producten, raden we aan om OLAPLEX No.6 Bond Smoother Conditioner alleen te kopen bij onze geselecteerde distributeurs, die zorg.

Veelgestelde vragen over OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml


OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 100 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml is dermatologisch getest: Ja.

OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen OLAPLEX No.6 Bond smoother Conditioner 100ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos