Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr

5/5

Marcel's Green Soap heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr

Merk

Marcel's Green Soap

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

60 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr

De Marcel's Green Soap conditioner bar argan & oudh is een milieuvriendelijke en duurzame keuze voor het verzorgen van je haar. Deze conditioner bar is niet alleen vrij van plastic, maar ook van palmolie en dierlijke ingrediënten, waardoor het geschikt is voor veganisten. Deze conditioner bar is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die niet alleen goed zijn voor je haar, maar ook voor de planeet. De arganolie voedt en hydrateert je haar intens, terwijl de sensuele geur van oudh je zintuigen prikkelt. Met dit product geef je je haar de verzorging die het verdient, terwijl je ook bijdraagt aan een schonere wereld. Deze handige conditioner bar is gemakkelijk in gebruik. Je wrijft de bar eenvoudig over je natte haar en masseert het zachtjes in. Laat het even intrekken en spoel het daarna grondig uit. Geniet van zijdezacht en glanzend haar, zonder schade toe te brengen aan het milieu. Kies voor de Marcel's Green Soap conditioner bar argan & oudh en geef je haar een natuurlijke boost, terwijl je ook een positieve bijdrage levert aan het behoud van onze planeet.

Veelgestelde vragen over Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr


Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr wordt verkocht in een mooie van 60 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr is dermatologisch getest: Ja.

Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Marcel's Green Soap Conditioner Bar Argan Oudh 60 gr niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos