Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml

Merk

Kerastase

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml

De Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen met blond haar. Deze unieke formule neutraliseert ongewenste koperkleurige en gele tonen in het haar, waardoor je direct zichtbaar resultaat krijgt. Maar dat is nog niet alles! Deze zilvershampoo biedt ook langdurige bescherming tegen koperkleurige tonen, zodat je blonde lokken langer koel blijven. Naast het neutraliseren van ongewenste tonen, heeft deze zilvershampoo nog meer voordelen. Het beschermt je haar tegen dagelijkse oxidatie en verwijdert onzuiverheden, zodat je haar er gezond en glanzend uitziet. Bovendien is de formule verrijkt met Hyaluronzuur en Edelweiss, waardoor je haar een directe hydratatieboost krijgt en diep van binnenuit wordt gevoed. Hierdoor wordt je blonde haar niet alleen helderder, maar ook sterker en veerkrachtiger. Met de Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo geef je je blonde haar de verzorging die het verdient. Geniet van een stralende, koele blonde kleur en gezond haar dat er fantastisch uitziet en aanvoelt. Voel je zelfverzekerd en laat je blonde lokken schitteren met deze geweldige zilvershampoo.

Veelgestelde vragen over Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml


Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml is dermatologisch getest: Nee.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos