Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml)

5/5

Creme of nature heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml) en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml) is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml)

Merk

Creme of nature

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml)

De Arganolie Sterkte & Glans Leave-in Conditioner is een revolutionair product met een unieke formule die de voordelen van vloeibare arganolie en een versterkend proteïne complex combineert. Deze conditioner verbetert niet alleen de kracht van het haar, maar beschermt het ook tegen beschadiging en voegt een exotische glans en vocht toe. Wat deze conditioner echt bijzonder maakt, is het versterkende eiwit complex dat het haar beschermt tegen schade door hitte styling en andere schadelijke factoren. Daarnaast hydrateert het het haar intens, voegt het een prachtige glans toe, ontwart het moeiteloos en biedt het bescherming tegen verdere beschadiging. Bovendien heeft deze leave-in conditioner een revitaliserende werking op chemisch behandeld haar, waardoor het haar van binnenuit wordt vernieuwd en versterkt. Dit product is doordrenkt met gecertificeerde biologische arganolie uit Marokko, die bekend staat om zijn voedende en herstellende eigenschappen. Geef je haar de verzorging die het verdient met de Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie en geniet van gezond, glanzend en stralend haar.

Veelgestelde vragen over Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml)


Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml) wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml) is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml) is dermatologisch getest: Ja.

Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml) is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Conditioner Leave In Creme Of Nature Arganolie (250 ml) niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos