Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml

5/5

Redken heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml

Merk

Redken

Serie

All Soft

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

500 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml

We presenteren trots de Redken All Soft Conditioner, een ware redder voor extreem droog en broos haar. Deze conditioner biedt de ultieme verzorging, waardoor je haar intensief gehydrateerd wordt en weer zijdezacht en handelbaar aanvoelt. Met een inhoud van maar liefst 500 ml kun je volop genieten van deze weldadige verzorging. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor haar dat een extra dosis vocht en verzorging nodig heeft. Dankzij de geavanceerde formule wordt je haar diep gevoed en gehydrateerd, waardoor het haarbreuk en gespleten haarpunten vermindert. Je zult merken dat je haar na gebruik van deze conditioner zijdezacht en glanzend wordt, zonder dat het zwaar aanvoelt. De Redken All Soft Conditioner is eenvoudig in gebruik. Breng een ruime hoeveelheid aan op schoon, nat haar en verdeel het gelijkmatig van de wortels tot de haarpunten. Laat de conditioner enkele minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. Voor een optimaal resultaat kun je deze conditioner gebruiken in combinatie met de Redken All Soft Shampoo. Trakteer jezelf op de luxe van deze conditioner en geniet van gezond, glanzend en zijdezacht haar!

Veelgestelde vragen over Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml


Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml is dermatologisch getest: Ja.

Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Redken All Soft Conditioner Hydrateert en verzorgt droog en broos haar 500 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos