Wella Fusion Condtioner 200ml

5/5

Wella Professionals heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Wella Fusion Condtioner 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Wella Fusion Condtioner 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Wella Fusion Condtioner 200ml

Merk

Wella Professionals

Serie

Wella Professionals

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Wella Fusion Condtioner 200ml

De Wella Fusion Intense Repair Conditioner is dé oplossing voor beschadigd haar. Deze conditioner ontwart het haar grondig en herstelt het intensief. Het kammen van het haar of het gebruik van hittetools kan het haar beschadigen en ervoor zorgen dat het sneller afbreekt. Daarom is de Wella Fusion Conditioner verrijkt met Silksteel Fusion, een revolutionair ingrediënt gebaseerd op de sterkste vezels in de natuur: spinnenzijde. Deze conditioner dringt diep door in de haarvezels en versterkt ze van binnenuit. Hierdoor wordt haarbreuk voorkomen en voelt het haar weer zijdezacht en elastisch aan. De Wella Fusion Conditioner bevat tevens aminozuren die het haar voeden en verzorgen. Dit zorgt voor een extra boost aan gezondheid en glans. Met deze conditioner geef je je haar de ultieme verzorging die het verdient. Laat je lokken stralen en geniet van prachtig, gezond haar met de Wella Fusion Conditioner.

Veelgestelde vragen over Wella Fusion Condtioner 200ml


Wella Fusion Condtioner 200ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Wella Fusion Condtioner 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Wella Fusion Condtioner 200ml is dermatologisch getest: Nee.

Wella Fusion Condtioner 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Wella Fusion Condtioner 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos