L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml

5/5

L’Oréal Paris heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml

Merk

L’Oréal Paris

Serie

L’Oréal Elvive

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml

L'Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml is speciaal ontwikkeld voor lang haar dat gevoelig is geworden. Na verloop van tijd kan lang haar dof worden en zijn glans, vitaliteit en zachtheid verliezen. Deze shampoo is verrijkt met proteïne en parel, wat zorgt voor een gelijkmatige voeding van de haarvezels zonder het haar te verzwaren. Het resultaat is ultieme glans: je haar vangt en reflecteert het licht op een optimale manier. Niet alleen krijgt je haar een schitterende glans, maar het voelt ook zijdezacht aan. De shampoo zorgt voor perfect gevoed en glad haar dat het licht prachtig vangt en weerkaatst. Het beste van alles is dat je haar licht en zacht blijft aanvoelen. Met de L'Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml geef je je lang haar de verzorging die het verdient en geniet je van een stralende glans en zijdezachte lokken.

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml


L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml is dermatologisch getest: Nee.

L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L’Oréal Paris Elvive Nutrigloss Shampoo Voordeelverpakking 6 x 250ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos