KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner

5/5

KIS heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner

Merk

KIS

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

150 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner

Kis KeraShield Leave-In is een onmisbaar product voor iedereen met gepermanent, gekleurd of droog haar. Deze vochtbindende leave-in conditioner is zeer geconcentreerd en zorgt voor een intensieve verzorging van je lokken. Het maakt je haar antistatisch en antiklit, sluit de cuticula en beschermt tegen hitte van stylingtools, schadelijke zonnestralen en andere invloeden van buitenaf. Met deze conditioner voorkom je kroezen en geniet je de hele dag door van glanzend en gezond haar. Het gebruik van de Kis KeraShield Leave-In is eenvoudig. Neem een kleine hoeveelheid ter grootte van een parel en wrijf dit tussen je handpalmen. Verdeel de conditioner gelijkmatig door je haar, van de punten naar de aanzet. Style je haar zoals je gewend bent en laat de conditioner zijn werk doen. Het is niet nodig om het uit te spoelen, waardoor je de hele dag kunt genieten van de voordelen van deze leave-in conditioner. Geef je haar de verzorging die het verdient met de Kis KeraShield Leave-In en geniet van stralend en gezond haar, elke dag weer.

Veelgestelde vragen over KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner


KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner wordt verkocht in een mooie Flacon van 150 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner is dermatologisch getest: Nee.

KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KIS Kappers KeraShield 150 ml Leave In Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos