John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml

5/5

John Frieda heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml

Merk

John Frieda

Serie

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml

De John Frieda PROfiller+ Thickening conditioner is speciaal ontwikkeld voor mensen met dun en fijn haar. Deze conditioner zorgt ervoor dat je haar tot wel 200% dikker lijkt, waardoor het er voller en gezonder uitziet. Daarnaast maakt deze conditioner je haar sterker, waardoor het minder snel zal breken. De formule van deze conditioner is siliconenvrij en bevat biotine en hyaluronzuur. Deze ingrediënten voeden je haar intensief en zorgen ervoor dat het zichtbaar voller wordt. Zelfs na slechts één keer gebruik merk je al een verschil in de dikte en volheid van je haar. Wat deze conditioner extra bijzonder maakt, is dat het vrij is van siliconen en parabenen. Hierdoor is het niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu. Daarnaast is dit product veganistisch vriendelijk, wat betekent dat het niet getest is op dieren en geen dierlijke ingrediënten bevat. Met de John Frieda PROfiller+ Thickening conditioner geef je jouw dunne, fijne haar de boost die het nodig heeft. Geniet van dikker, voller en sterker haar en straal met een gezonde haardos!

Veelgestelde vragen over John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml


John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: .

John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen John Frieda PROfiller+ Thickening Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos