Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml

5/5

Giovanni heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml

Merk

Giovanni

Serie

Hulp bij

Anti-haaruitval

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml

De Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner van 250 ml is een ware traktatie voor je haar. Met zijn unieke formule, doordrenkt deze conditioner elke haarlok met een perfecte balans van vitamines, voedingsstoffen en eiwitten. Het resultaat is verbluffend: je haar wordt versterkt en krijgt een hernieuwde vitaliteit. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor normaal tot droog haar. Het hydrateert intensief en kalmeert de hoofdhuid, waardoor je haar zijdezacht aanvoelt. Bovendien zorgt het voor een gezonde glans en beschermt het je haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met de Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner geef je je haar de verzorging die het verdient. Geniet van de heerlijke geur en het luxueuze gevoel terwijl je haar wordt gevoed en versterkt. Voeg deze conditioner toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en geniet van gezond, stralend haar.

Veelgestelde vragen over Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml


Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Anti-haaruitval.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Giovanni Cosmetics 50:50 Balanced Hydrating-Calming Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos