Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml

5/5

Garnier heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml

Merk

Garnier

Serie

Garnier Loving Blends

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml

De Loving Blends Honing Goud Conditioner is een fantastische keuze voor mensen met beschadigd en breekbaar haar. Deze conditioner is gemaakt van 97% natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontwikkeld om je haar te herstellen. De romige textuur van de conditioner zorgt ervoor dat het gemakkelijk uit te spoelen is en een heerlijk dik schuim creëert, zonder je haar te verzwaren. Bovendien heeft de conditioner een heerlijke honinggeur die je haar omhult. Deze conditioner bevat een unieke combinatie van drie kostbare ingrediënten uit de honingraat: honing, bijenbalsem en royal jelly. Deze ingrediënten werken samen om je haar te voeden, sterker te maken en zachter te laten aanvoelen. Daarnaast maakt de conditioner je haar gemakkelijker om in model te brengen. Breng de conditioner aan op de gehele lengte van je gewassen haar en masseer zachtjes in. Spoel het vervolgens grondig uit voor het beste resultaat. Geniet van de voordelen van deze Loving Blends Honing Goud Conditioner en geef je haar de verzorging die het verdient.

Veelgestelde vragen over Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml


Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml wordt verkocht in een mooie Tube van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml is dermatologisch getest: Ja.

Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Conditioner Beschadigd, Breekbaar Haar 250ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos