OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml

5/5

Olaplex heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml

Merk

Olaplex

Serie

OLAPLEX Bond Maintenance

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml

Onze OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner is dé oplossing voor droog en beschadigd haar. Met zijn innovatieve formule herstelt het niet alleen de natuurlijke glans en zachtheid van je lokken, maar versterkt het ook de haarstructuur van binnenuit. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om de resultaten van de eerdere stappen in het Olaplex systeem te behouden en te optimaliseren. Met een royale inhoud van 1000 ml, biedt deze conditioner je langdurige verzorging en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Het is een must-have voor iedereen die zijn haar wil transformeren en een gezonde, stralende look wil bereiken. Breng eenvoudigweg een kleine hoeveelheid aan op vochtig haar na het wassen en verdeel het gelijkmatig van de wortels tot de punten. Laat het enkele minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit voor zichtbaar resultaat. Met onze strenge kwaliteitsnormen garanderen we dat alleen zorgvuldig geselecteerde distribiteurs gemachtigd zijn om Olaplex bij bol.com te verkopen. Wij geloven in het leveren van de beste producten aan onze klanten en deze conditioner is daar geen uitzondering op. Verwen jezelf met de OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner en geef je haar de liefdevolle verzorging die het verdient.

Veelgestelde vragen over OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml


OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml is dermatologisch getest: Ja.

OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner 1000ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos