Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml

5/5

Shea Moisture heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml

Merk

Shea Moisture

Serie

SheaMoisture 100% Virgin Coconut Oil

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

3841 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml

De Shea Moisture Conditioner met 100% Virgin Coconut Oil is een onmisbaar product voor dagelijkse hydratatie van je haar. Deze conditioner is verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter en Senegalese acacia, die je haar zijdezacht maken zonder klitten. De rijke formule dringt diep door in het haar en voedt het van binnenuit, waardoor het gezond en glanzend blijft. Deze conditioner is perfect voor alle haartypes en is vooral geschikt voor droog en beschadigd haar. Het hydrateert intensief en herstelt de natuurlijke vochtbalans van je haar, zodat het er gezonder en levendiger uitziet. Daarnaast helpt de Shea Moisture Conditioner om haarbreuk en gespleten haarpunten te verminderen, waardoor je haar langer kan groeien zonder dat het afbreekt. Met deze conditioner geniet je niet alleen van het verwenmoment tijdens het aanbrengen, maar ook van de langdurige voordelen voor je haar. Je zult merken dat je haar na gebruik gladder, sterker en beter handelbaar is. Daarnaast heeft de heerlijke geur van kokosnoot een ontspannend effect en maakt het je douche-ervaring compleet. Verwen je haar en geniet van de dagelijkse hydratatie met de Shea Moisture Conditioner met 100% Virgin Coconut Oil.

Veelgestelde vragen over Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml


Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 3841 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml is dermatologisch getest: Ja.

Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Shea Moisture 100% Virgin Coconut Oil Conditioner Daily Hydration 384 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos