Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml

5/5

Maria Nila heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml

Merk

Maria Nila

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

300 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml

Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml haalt zijn kracht en werking uit de diepten van de oceaan. Deze verrukkelijke conditioner is speciaal samengesteld voor haar dat beschadigd, droog of chemisch behandeld is. Met zijn unieke formule doordrenkt met voedzame zeewier extracten, biedt deze conditioner een diepgaande verzorging die het haar zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans herstelt. Deze romige conditioner is een ware traktatie voor je haar. Het doordringt elke streng vanaf de wortels tot de punten, waardoor het haar direct ontwart en gemakkelijk door te kammen is. Bovendien helpt het de haarstructuur te versterken en gespleten haarpunten te verminderen. Het resultaat is zijdezacht, gezond ogend haar dat er stralend uitziet. Naast het herstellen van het haar, heeft deze conditioner ook een heerlijke geur die je zintuigen zal prikkelen. Het zorgt voor een verkwikkende douche-ervaring die je dagelijkse routine zal verheffen. Gebruik de Maria Nila Structure Repair Conditioner regelmatig en geniet van het herstelde, veerkrachtige en glanzende haar dat je altijd al hebt gewild.

Veelgestelde vragen over Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml


Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 300 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml is dermatologisch getest: Nee.

Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos