Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner

5/5

BIOSILK heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner

Merk

BIOSILK

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1501 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner

De Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner is een revolutionair haarverzorgingsproduct dat diep doordringt in het haar, waardoor het een ongeëvenaarde verzorging biedt. Deze leave-in conditioner is speciaal ontwikkeld om het haar en de hoofdhuid te voeden en te hydrateren, terwijl het tevens zorgt voor extra volume en body. Wat deze conditioner echt uniek maakt, is zijn veelzijdigheid, omdat het geschikt is voor alle haartypes. Met een rijke formule boordevol zijde, maakt deze conditioner zelfs het meest kroezende haar weer zijdezacht en glanzend. Zeg maar gedag tegen pluizig en weerbarstig haar, want met de Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner transformeert jouw kapsel in een prachtige, gladde en beheersbare coupe. Maar dat is nog niet alles! Naast deze geweldige voordelen, heeft deze conditioner nog 17 andere fantastische eigenschappen die ervoor zorgen dat dit product onmisbaar is in jouw haarverzorgingsroutine. Met de Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner krijgt jouw haar de liefdevolle verzorging die het verdient. Voel je zelfverzekerd en straal met prachtig, gezond haar, elke dag opnieuw.

Veelgestelde vragen over Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner


Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner wordt verkocht in een mooie Pomp van 1501 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner is dermatologisch getest: Nee.

Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In-Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos