Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml

5/5

Garnier heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml

Merk

Garnier

Serie

Garnier Fructis

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

350 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml

Wil je je droge haar verzorgen? Kies dan voor de Garnier Fructis Hair Food Banana conditioner. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor droog haar en bevat banaan-extract, wat bekend staat om zijn voedende eigenschappen. Met een natuurlijke oorsprong van maar liefst 98% en een vegan formule is deze conditioner niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu. De rijke textuur van de conditioner wordt moeiteloos door je haar opgenomen, waardoor het direct gevoed wordt. Daarnaast zorgt deze conditioner er ook voor dat je haar gemakkelijk doorkambaar wordt en makkelijk uit te spoelen is. Voor het beste resultaat kun je de Banana routine volgen, waarbij je de conditioner combineert met de Banana shampoo en het 3-in-1 Banana haarmasker van het Fructis Hair Food assortiment. Op deze manier geef je je haar een complete verzorging met de voedende kracht van banaan. Met de Garnier Fructis Hair Food Banana conditioner geef je je droge haar de verzorging die het nodig heeft. Je haar wordt intensief gevoed, makkelijk doorkambaar en krijgt een gezonde glans. Kies voor de natuurlijke kracht van banaan en geniet van prachtig verzorgd haar.

Veelgestelde vragen over Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml


Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 350 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml is dermatologisch getest: Ja.

Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Garnier Fructis Hair Food Banana Voedende Conditioner Droog Haar 350ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos