Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Pro Nature Shea Strong

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

400 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml

Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner is een krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om je haar intensief te voeden en te herstellen. Met zijn rijke blend van natuurlijke ingrediënten en sheaboter, biedt deze conditioner een diepe voeding voor beschadigd haar. Deze conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en is ideaal voor mensen met broos en zwak haar. Het voedt je haar van binnenuit, waardoor het sterker en veerkrachtiger wordt. Daarnaast helpt het om gespleten haarpunten te voorkomen en maakt het je haar zacht en glad. Met een inhoud van 400 ml gaat deze conditioner lange tijd mee. Het is eenvoudig aan te brengen en grondig uit te spoelen, waardoor je haar niet zwaar of vettig aanvoelt. Geniet van de heerlijke geur en ervaar de weldaad van Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner voor gezond en stralend haar.

Veelgestelde vragen over Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml


Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 400 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml is dermatologisch getest: Nee.

Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Pro Nature Shea Strong Repair Haarconditioner 400 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos