Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml

5/5

Eleven Australia heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml

Merk

Eleven Australia

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

300 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml

Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml is een perfecte keuze voor zowel natuurlijk blond haar als gekleurd blond haar. Deze conditioner neutraliseert ongewenste gele tinten in het haar en versterkt de koele blonde kleur. Het voedt, hydrateert en verzorgt het blond haar grondig, waardoor het er stralend en gezond uitziet. Deze conditioner kan na elke wasbeurt gebruikt worden in combinatie met de bijbehorende shampoo. Het is speciaal ontwikkeld om de kleur van blond haar te behouden en te versterken. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt optimale verzorging. Om het beste resultaat te behalen, raden we aan om het haar eerst te wassen met de Eleven Australia Keep My Colour Blonde Shampoo 300 ml. Verdeel vervolgens de conditioner gelijkmatig over de lengtes en punten van gewassen haar. Laat het product 2 tot 3 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Voor een optimaal resultaat kun je deze conditioner combineren met andere producten van Eleven Australia, zoals de Keep My Colour Blonde Treatment 200 ml. Bestel nu de Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml bij ProBeautyShop en geniet van de voordelen van deze geweldige conditioner. Bij ProBeautyShop bieden we altijd veilige, voordelige en snelle verzending. Heb je vragen of heb je advies nodig over dit product? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen over Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml


Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml wordt verkocht in een mooie van 300 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml is dermatologisch getest: .

Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Eleven Australia Keep My Colour Blonde Conditioner 300 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos