Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml

5/5

Shea Moisture heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml

Merk

Shea Moisture

Serie

SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

384 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml

De Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore is speciaal ontwikkeld voor krullend haar dat behoefte heeft aan intense verzorging. Deze conditioner ontwart niet alleen moeiteloos de haren, maar herstelt ook beschadigd haar zonder het te verzwaren. Met zijn unieke formule op basis van Jamaicaanse zwarte castorolie en biologische sheaboter, biedt deze conditioner diepgaande voeding en versterking voor je lokken. Deze conditioner is een ware traktatie voor je krullen. Het werkt tot diep in de haarwortels om de elasticiteit te verbeteren en de haarvezels te versterken. Hierdoor worden je krullen veerkrachtiger en minder kwetsbaar voor breuk. Daarnaast zorgt de conditioner voor een intense hydratatie, waardoor je haar zacht en glanzend wordt. De toevoeging van pepermuntolie stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid en bevordert zo de haargroei. Niet alleen is deze conditioner zeer effectief, het is ook nog eens op een ethische en duurzame manier geproduceerd. Shea Moisture is een merk dat bekend staat om zijn inzet voor natuurlijke en biologische ingrediënten, en het ondersteunen van gemeenschappen in West-Afrika. Met de Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore geef je je krullen de liefdevolle verzorging die ze verdienen, terwijl je ook bijdraagt aan een betere wereld.

Veelgestelde vragen over Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml


Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 384 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml is dermatologisch getest: Ja.

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Conditioner Strenghten Restore 384 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos