Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml

5/5

Fanola heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml

Merk

Fanola

Serie

Fanola No Yellow

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

2501 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml

De Fanola No-Yellow Incredible Foam is een revolutionaire mousse conditioner die speciaal is ontwikkeld om ongewenste gele ondertonen in het haar te neutraliseren. Met zijn speciale violet pigmenten, verrijkt met voedende ingrediënten, zorgt deze foam ervoor dat je haar er stralend en levendig uitziet. Deze ongelooflijke foam conditioner is geschikt voor alle haartypes, maar vooral aanbevolen voor mensen met blond, geblondeerd, grijs of mèche haar. Het gebruik van deze conditioner is eenvoudig en effectief. Breng een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar en masseer het zachtjes in. Laat het product enkele minuten inwerken en spoel het daarna grondig uit. Je zult direct merken dat de gele ondertonen in je haar worden geneutraliseerd, waardoor je haar er weer helder en glanzend uitziet. Naast het neutraliseren van gele ondertonen, biedt deze foam conditioner ook voeding en hydratatie aan je haar. Het bevat speciale ingrediënten die je haar zacht en glad maken, waardoor het gemakkelijk te kammen is. Deze conditioner helpt ook bij het herstellen van beschadigd haar en beschermt tegen toekomstige schade door externe factoren zoals hitte en stylingtools. Met zijn handige formaat van 250 ml is de Fanola No-Yellow Incredible Foam ideaal voor dagelijks gebruik en gemakkelijk mee te nemen op reis. Geniet van het verfrissende gevoel en de ongelooflijke resultaten die deze conditioner biedt. Geef je haar de verzorging.

Veelgestelde vragen over Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml


Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Spray van 2501 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Fanola No-Yellow Incredible Foam Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos