KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Balancing.Wash

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml

De KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner is speciaal ontwikkeld voor mensen met fijn en gekleurd haar. Deze geweldige conditioner biedt de ultieme verzorging en zorgt ervoor dat je haar niet verzwaard wordt. Bovendien geeft het je haar een vollere uitstraling. Deze conditioner bevat hydraterende en beschermende ingrediënten die ervoor zorgen dat je haarkleur behouden blijft, zelfs na het wassen. Dankzij toevoegingen als Grapefruit extract en geraniumolie wordt de haargroei gestimuleerd en zal je haar prachtig glanzen. Het beste resultaat behaal je door de Angel Rinse Conditioner te combineren met de Angel.Wash shampoo. Samen vormen ze de perfecte verzorgingsroutine voor gewichtloos haar dat er gezond en glanzend uitziet. Verzorg je haar met de KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner en geniet van het beste wat de natuur te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml


KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos