Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L

5/5

Schwarzkopf Professional heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L

Merk

Schwarzkopf Professional

Serie

BlondMe

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L

Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar de perfecte blonde kleur. Deze developer is speciaal ontwikkeld om het haar tot wel 9 tinten lichter te maken, waardoor je een prachtige en stralende blonde look kunt creëren. Wat deze developer echt uniek maakt, is de samenwerking met Schwarzkopf BlondMe Haarverf. Samen zorgen ze voor een optimale kleurresultaat, waarbij het haar tijdens de inwerktijd extra beschermd wordt. Dankzij de speciale formule wordt de natuurlijke vochtbalans van het haar behouden, waardoor het haar gezond en glanzend blijft, zelfs na het ontkleuren. Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer is verkrijgbaar in verschillende sterktes, waaronder deze 2% versie. Dit maakt het mogelijk om de juiste sterkte te kiezen die past bij jouw haarkleur en gewenste resultaat. Met deze premium developer ben je verzekerd van professionele kwaliteit en een prachtige blonde kleur die langdurig mooi blijft.

Veelgestelde vragen over Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L


Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L wordt verkocht in een mooie Pot van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L is dermatologisch getest: Nee.

Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Schwarzkopf BlondMe Colors Premium Developer 2% 1L niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos