Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml

5/5

Shea Moisture heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml

Merk

Shea Moisture

Serie

SheaMoisture Manuka Honey & Mafura Oil

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

384 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml

De Shea Moisture Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Conditioner is de perfecte bondgenoot voor krullend haar dat hydratatie, voeding en herstel nodig heeft. Met een inhoud van 384 ml biedt deze conditioner een intensieve verzorging voor beschadigd en droog haar. Dankzij de unieke formule, verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals Manuka honing en Mafura olie, dringt deze conditioner diep door in de haarvezels en zorgt voor langdurige hydratatie. Het herstelt de natuurlijke glans en veerkracht van je krullen, waardoor ze er gezonder en levendiger uitzien. Deze conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en is vrij van schadelijke chemicaliën zoals sulfaten en parabenen. Bovendien is het veganistisch en dierproefvrij, waardoor het niet alleen goed is voor je haar, maar ook voor het milieu. Voeg deze Shea Moisture Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Conditioner toe aan je haarverzorgingsroutine en geef je krullen de liefdevolle verzorging die ze verdienen.

Veelgestelde vragen over Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml


Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 384 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml is dermatologisch getest: Ja.

Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Shea Moisture Manuka Honey Mafura Oil Conditioner Intensive Hydration 384 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos