Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml

Merk

Kerastase

Serie

Kerastase Elixir Ultime

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml

De Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner is een innovatieve haarverzorgingsoplossing die je haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft. Of je nu futloos haar hebt dat snakt naar een gezonde glans, deze conditioner is geschikt voor alle typen dof haar. De unieke formule bevat het exclusieve Oleo Complex, dat je haar herstelt en regenereert, met als resultaat een zachte, rijke en glanzende finish. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om je haar intensief te voeden en de haarvezels glad te maken. Je zult merken dat je haar na gebruik van de Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner zijdezacht aanvoelt en makkelijk te ontwarren is. Dit komt door de mix van kostbare oliën, waaronder Arganolie en Camellia-olie, die je haar soepel en gezond maken. Bovendien zorgt de conditioner ervoor dat je haar luchtig blijft, zonder het te verzwaren. Met de Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner geef je je haar de ultieme verzorging die het verdient. Laat je haar stralen met een sublieme glans en geniet van een gezonde en volumineuze uitstraling. Verwen je haar met deze voedende conditioner en ontdek zelf het verschil.

Veelgestelde vragen over Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml


Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml wordt verkocht in een mooie Tube van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml is dermatologisch getest: Nee.

Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Elixir Ultime Fondant Conditioner die het haar voedt, luchtig maakt en een sublieme glans geeft 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos