Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml

5/5

Guhl heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml

Merk

Guhl

Serie

Guhl Kleurbehoud & Verzorging

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml

De Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging is een must-have voor iedereen die zijn haarkleur langdurig wil behouden. Deze conditioner, verrijkt met de krachtige Goji-Bes, biedt niet alleen bescherming tegen het vervagen van kleur, maar zorgt ook voor een prachtige glans. De unieke formule van deze conditioner zorgt ervoor dat je haarkleur langer mooi blijft, zelfs na meerdere wasbeurten. Daarnaast geeft het je haar een milde verzorging, waardoor het zacht en gezond aanvoelt. De Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging is geschikt voor alle haartypes en kan dagelijks gebruikt worden. Naast het behouden van kleur en glans, bevat deze conditioner ook voedende ingrediënten die je haar intensief verzorgen. Het maakt je haar makkelijk doorkambaar en voorkomt klitten. Bovendien zorgt de heerlijke geur van de Goji-Bes voor een aangename en verfrissende ervaring tijdens het gebruik. Voeg de Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml toe aan je dagelijkse haarroutine en geniet van langdurige kleurpracht en gezond, verzorgd haar. Laat je lokken stralen en geef ze de liefdevolle verzorging die ze verdienen!

Veelgestelde vragen over Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml


Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml is dermatologisch getest: Ja.

Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Guhl Conditioner Kleurbehoud Verzorging 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos