RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml

5/5

RITUALS heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml

Merk

RITUALS

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml

Verwen je baard met de RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner van 250 ml. Deze speciale formule reinigt niet alleen je baard, maar verzorgt hem ook intensief. Met deze shampoo en conditioner blijven de natuurlijke oliën in je gezicht en baard behouden, zodat je baard schoon, zacht en goed verzorgd blijft. Deze unieke baardshampoo conditioner bevat basilicumolie, die bekend staat om zijn antioxiderende, versterkende en hydraterende eigenschappen. Deze olie voedt niet alleen je huid onder de baard, maar zorgt er ook voor dat je baard er gezond en glanzend uitziet. Daarnaast is arganolie toegevoegd, die rijk is aan vitamine E. Deze olie heeft een verkwikkend effect op je baard en zorgt ervoor dat het haar zacht en gevoed blijft. Met de RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner geef je je baard de aandacht die hij verdient. Geniet van een frisse en verzorgde baard, terwijl je tegelijkertijd de natuurlijke oliën behoudt. Voel je zelfverzekerd en straal met een baard die er gezond en glanzend uitziet.

Veelgestelde vragen over RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml


RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen RITUALS Homme 2-in-1 Baardshampoo Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos