Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml

5/5

Balmain Hair Professional heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml

Merk

Balmain Hair Professional

Serie

Hulp bij

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Inhoud

1501 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml

Maak kennis met de Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml, een gewichtloze anti-klit spray met een niet-vette formule die zorgt voor glad en klitvrij haar! Deze spray is speciaal ontwikkeld om de haarschubben van elk afzonderlijk haar te verzorgen, herstellen en beschermen. Dankzij de voedende eigenschappen van de spray worden de schubben gevoed waar nodig en wordt je haar prachtig glad gestreken. Het resultaat? Pluis- en klitvrij haar dat er fantastisch uitziet! Wat deze spray nog specialer maakt, is dat het je haar beschermt tegen hete stylingtools en UV-straling. Hierdoor blijft de kleur van je haar langer mooi en behoud je de gezonde glans. De Balmain Detangling Spray is eenvoudig in gebruik. Schud het flesje goed voor gebruik en zorg ervoor dat je haar handdoekdroog is. Houd vervolgens de fles op een afstand van 10-15 cm en vernevel de spray gelijkmatig over de lengten en punten van je haar. Borstel je haar voorzichtig en spoel het niet uit. Style je haar daarna naar wens en je bent klaar om de dag te beginnen! Wil je de voordelen van de Balmain Detangling Spray zelf ervaren? Bestel dan nu de non-aerosol fles van 150 ml en wij zorgen ervoor dat deze snel bij je wordt bezorgd. Met de Balmain Detangling Spray geniet je elke dag van glad, klitvrij haar dat er gezond en stralend uitziet. Wacht niet langer en geef je haar de verzorging die het verdient!

Veelgestelde vragen over Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml


Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml wordt verkocht in een mooie Spray van 1501 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: .

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml is dermatologisch getest: .

Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Balmain Haircare Detangling Spray 150 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos