Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g)

5/5

Mielle Organics heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g) en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g) is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g)

Merk

Mielle Organics

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Inhoud

240 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g)

De Mielle Organics Deep Conditioner met Babassu olie en Mint is de perfecte oplossing voor droog en beschadigd haar. Deze conditioner helpt niet alleen om het haar te herstellen, maar ook om het te voeden en te hydrateren. De Babassu-olie heeft fantastische eigenschappen, waardoor het snel in het haar dringt en een beschermende laag vormt tegen uitdroging. Daarnaast zorgen de vetzuren in deze conditioner voor een heerlijke zachtheid en glans. Wat deze conditioner extra bijzonder maakt, is dat het veilig te gebruiken is op gekleurd haar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw haarkleur zal vervagen. Bovendien bevat deze conditioner geen schadelijke chemicaliën of conserveringsmiddelen, waardoor het een veilige keuze is voor uw haar en hoofdhuid. Het gebruik van deze conditioner is eenvoudig. Na het wassen van uw haar, brengt u de conditioner aan op vochtig schoon haar. Laat het vervolgens 15 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit met warm water. Voor een intensievere behandeling kunt u warmte gebruiken. Wikkel uw haar bijvoorbeeld in een plastic kap of gebruik een droogkap om de conditioner 30 minuten in te laten trekken. Het tintelende gevoel dat u op uw hoofdhuid voelt, betekent dat het masker zijn werk doet! Na het gebruik van deze conditioner, zult u merken dat uw hoofdhuid heerlijk fris aanvoelt en uw haar er gezond en stralend uitziet.

Veelgestelde vragen over Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g)


Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g) wordt verkocht in een mooie Pot van 240 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g) is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g) is dermatologisch getest: .

Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g) is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Conditioner Mielle Babassu Mint Deep (227 g) niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos