Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Hydratatie & Volume

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml

De voordelen van de Andrélon Hydratatie & Volume Conditioner: Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om intensieve hydratatie en lichtgewicht volume te bieden aan droog en futloos haar. Hij zorgt ervoor dat je haar intens gehydrateerd en mooi verzorgd wordt, met een vol volume als resultaat. De unieke formule is verrijkt met abrikoos en arganolie, waardoor het een vochtinbrengende werking heeft en je haar intensief hydrateert en lichtgewicht volume geeft. Deze lichtgewicht conditioner voedt je haar tot diep in de wortels en versterkt en verzorgt het zonder het te verzwaren. Hierdoor krijg je een voelbaar en zichtbaar lichtgewicht volume-effect. Daarnaast bevat de conditioner plantaardige ontklittende bestanddelen, waardoor je haar makkelijk doorkambaar wordt en heerlijk ruikt. Deze conditioner is gemaakt met maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Daarnaast is zowel de fles als de dop 100% recyclebaar, dus gooi de fles weg bij het plasticafval om bij te dragen aan een duurzame wereld. Hoe gebruik je deze conditioner? Knijp simpelweg in de fles en verdeel een beetje conditioner over de lengte van je haren. Laat het even inwerken en spoel het vervolgens uit. Voor een optimaal resultaat raden we aan om ook de andere producten uit de Andrélon Hydratatie & Volume lijn te gebruiken. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland en staat bekend om de.

Veelgestelde vragen over Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml


Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Hydratatie Volume Conditioner voor droog en futloos haar verrijkt met abrikoos en arganolie 6 x 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos