Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml

5/5

Gliss heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml

Merk

Gliss

Serie

Gliss Kur Ultimate Repair

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1200 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml

Met de Gliss Ultimate Repair Conditioner haal je een ware redder in nood in huis voor je haar. Deze conditioner zorgt namelijk voor een intensieve en diepgaande reparatie van je lokken. Of je haar nu ernstig beschadigd is door hitte, kleuringen of stylingtools, deze conditioner biedt de perfecte oplossing. De Gliss Ultimate Repair lijn is speciaal ontwikkeld om sterk beschadigd en droog haar te herstellen. Met de unieke formule worden je lokken gevoed en versterkt, waardoor ze weer gezond en glanzend worden. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 200 ml, zodat je voor een lange tijd kunt genieten van het herstellende effect van deze conditioner. Naast het herstellen van je haar, zorgt de Gliss Ultimate Repair Conditioner ook voor een langdurige bescherming tegen toekomstige schade. Het vormt een beschermende laag om je haar, waardoor het beter bestand is tegen hitte en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Je lokken worden niet alleen gevoed en versterkt, maar ook beschermd voor een langdurige gezonde uitstraling. Verwen je haar met de Gliss Ultimate Repair Conditioner en ervaar de transformatie naar prachtig hersteld en stralend haar.

Veelgestelde vragen over Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml


Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml is dermatologisch getest: Ja.

Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Gliss Ultimate Repair Conditioner Haarverzorging Voordeelverpakking 6 x 200 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos