Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml

5/5

VICHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml

Merk

VICHY

Serie

Vichy Dercos

Hulp bij

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml

Vichy Dercos Technique Energie Conditioner is speciaal ontwikkeld om haaruitval als gevolg van haarbreuk tegen te gaan. Deze conditioner ontwart het haar moeiteloos zonder het zwaarder te maken, waardoor het haar sterker en veerkrachtiger wordt. Het is de ideale oplossing voor mensen die last hebben van haaruitval en broos haar. De effectiviteit van Vichy Dercos Technique Energie Conditioner is klinisch bewezen. Na slechts 3 weken gebruik is er al een merkbare vermindering van haaruitval waargenomen*. Maar liefst 86% van de deelnemers aan een observatiestudie onder dermatologen was tevreden over de impact van Aminexil Clinical 5 op haaruitval*. Dit product is getest op 419 personen en met de medewerking van 61 dermatologen in 6 landen, wat de betrouwbaarheid en efficiëntie ervan onderstreept. Naast het verminderen van haaruitval heeft Vichy Dercos Technique Energie Conditioner ook een verzachtende werking. Al vanaf het eerste gebruik voel je het verschil, met cumulatieve effecten gedurende de gehele behandeling. Bovendien vermindert het ongemak in het algemeen, zoals jeuk, prikkeling en een branderig gevoel, al na 3 weken gebruik**. Kortom, deze conditioner biedt een complete oplossing voor haaruitval en broos haar, met bewezen resultaten en tevreden klanten wereldwijd. *Consumententest in Italië, 129 mannen, 3 weken **Klinische.

Veelgestelde vragen over Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml


Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml wordt verkocht in een mooie Tube van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: .

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml is dermatologisch getest: Nee.

Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Vichy Dercos Technique Energie Conditioner tegen haaruitval door haarbreuk 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos