Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Perfecte Krul

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking

De Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner is een absolute must-have voor iedereen met krullend haar. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van elk 300 ml, zodat je voor een lange tijd verzekerd bent van prachtige, veerkrachtige krullen. Deze conditioner is verrijkt met arganolie, een natuurlijk ingrediënt dat bekend staat om zijn voedende en verzachtende eigenschappen. De formule van de Andrélon Perfecte Krul Conditioner is speciaal ontwikkeld om krullend haar intensief te verzorgen en te voeden, zodat het er gezond en stralend uitziet. Het helpt bij het ontwarren van de krullen en maakt het haar makkelijk doorkambaar, waardoor het stylen van je krullen een fluitje van een cent wordt. Met deze conditioner geniet je niet alleen van prachtige krullen, maar ook van een heerlijke geur. De Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner heeft een verfrissend parfum dat je de hele dag door een boost van frisheid geeft. Geef je krullen de liefdevolle verzorging die ze verdienen en geniet van een veerkrachtige bos krullen die straalt van gezondheid en vitaliteit.

Veelgestelde vragen over Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking


Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Classic Perfecte Krul Conditioner- 6 x 300 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos