Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml

5/5

Giovanni Cosmetics heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml

Merk

Giovanni Cosmetics

Serie

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml

De Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar meer volume en veerkracht in hun fijne, slappe en futloze haar. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om het haar te versterken en te voeden, waardoor het er voller en gezonder uitziet. Dankzij de unieke formule van deze conditioner wordt het haar niet alleen ontward, maar ook voorzien van gewichtloze veerkracht. Hierdoor krijgt het haar een lift vanaf de wortels, waardoor het volume direct toeneemt. Het resultaat is prachtig, volumineus haar dat er levendig en vol uitziet. Naast het verhogen van het volume, biedt de Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner ook uitstekende hydratatie en bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze conditioner is verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, rozemarijn en brandnetel, die het haar voeden en versterken. Bovendien is deze conditioner vrij van schadelijke chemicaliën zoals parabenen en sulfaten, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. Met de Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner geniet je elke dag van prachtig, volumineus haar dat gezond en veerkrachtig aanvoelt. Voeg deze conditioner toe aan je dagelijkse haarroutine en ervaar zelf de fantastische resultaten. Gun je haar het volume en de verzorging die het verdient met deze geweldige conditioner!

Veelgestelde vragen over Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml


Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos