Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml

5/5

Giovanni Cosmetics heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml

Merk

Giovanni Cosmetics

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml

Met de Giovanni Smooth As Silk Deeper Moisture Conditioner wordt jouw haar zo zacht als zijde. Deze conditioner voedt en verzorgt je haar intensief, waardoor het gemakkelijk doorkambaar wordt. De unieke formule van deze conditioner zorgt ervoor dat je haar er niet alleen sexy en begeerlijk uitziet, maar ook zijdezacht aanvoelt. De Giovanni Smooth As Silk Conditioner is speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. Het herstelt de vitaliteit en glans van je lokken, waardoor ze er weer gezond en stralend uitzien. Daarnaast zorgt deze conditioner ervoor dat je haar glad en pluisvrij wordt, waardoor de natuurlijke beweging van je haar nog beter naar voren komt. Met een inhoud van 250 ml kun je lang genieten van de heerlijke werking van deze conditioner. Geef je haar de verzorging die het verdient en geniet van de sensatie van zijdezacht haar met de Giovanni Smooth As Silk Deeper Moisture Conditioner.

Veelgestelde vragen over Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml


Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Giovanni Smooth as Silk Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos